salamatpedia

در این وبلاگ با مقالات پزشکی روز آشنا شوید و به روز بمانید!

salamatpedia

در این وبلاگ با مقالات پزشکی روز آشنا شوید و به روز بمانید!

آیا استرس باعث بیماری قلبی می شود؟

افرادی که استرس دارند، ممکن است خواب کم یا زیاد از حد داشته باشند، بیش از حد نوشیدنی الکلی بنوشند و یا داروهای تجویز شده خود را مصرف نکنند. این رفتارهای ناسالم به مرور زمان می توانند احتمال بروز بیماری های قلبی را افزایش دهند.

ضربه روحی، افسردگی، اضطراب و استرس می توانند موجب تغییراتی شوند که سلامتی شما را تحت تأثیر قرار دهند و این فقط به خاطر انجام عادت های مضر برای سلامت قلب نیست. تحقیقات نشان می دهد که سلامت ذهن می تواند تأثیرات فیزیولوژیکی زیادی روی بدن خصوصا قلب داشته باشد.

چگونه هورمون های استرس، روی بدن تأثیر می گذارند؟

 

با ترشح هورمون آدرنالین و کورتیزول در بدن، ضربان قلب افزایش پیدا می کند و سطح قند خون و فشار خون بالاتر می رود. این تغییرات باعث می شوند که در لحظه واکنش سریعی نشان دهید. گرچه، کسانی که از استرس مزمن رنج می برند، این "لحظه" می تواند تبدیل به چند روز یا چند هفته واکنش به استرس شود.

تاثیر استرس بر قلب

استرس مکرر می تواند موجب بالا رفتن قند خون و فشار خون شود. این دو مؤلفه، از عوامل شناخته شده ی بیماری های قلبی هستند. علاوه بر این، کسانی که اغلب اوقات استرس دارند، از تکنیک های سالم مقابله با استرس کمتر استفاده می کنند و سعی می کنند با خوردن غذاهای ناسالم، نوشیدنی های الکلی و سیگار کشیدن خود را آرام کنند.

تمامی این عوامل به چند طریق به بدن آسیب می رسانند که مهمترین آنها، آسیب به دیواره های شریان و نیز تجمع پلاک می باشد. این تجمع پلاک از جریان یافتن خون جلوگیری می کند و حتی می تواند منجر به انسداد کامل شریان شود. در نتیجه، خطر بروز بیماری های قلبی عروقی مانند حمله قلبی و سکته، بیشتر از حد معمول می شود.

استرس موجب کدام بیماری های قلبی می شود؟


استرس می تواند موجب مشکلات قلبی خاصی شود از جمله: ادامه 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.